Teruggave of Reparatie

TERUGGAVE

Let op, dit is geldig voor juwelen, niet de Dreamcatchers.

Als je, om welke reden dan ook, niet geheel tevreden bent met je Satoya aankoop, kan je het juweel terugzenden binnen de 14 dagen na ontvangst. Items worden uiteraard enkel teruggezonden in hun oorspronkelijke staat. Volg onderstaande stappen bij een terugzending.

STAP 1

Stop een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij het item dat je retourneert.
We zouden het fijn vinden om van jou ook te horen wat de rede van teruggave is.

STAP 2

Verzend je ongedragen en onbeschadigde juweel in een pakket naar:
Allemeersch Sandra
Gustaaf Callierlaan 48
9000 Gent.
Stap 2 moet gebeuren binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.
De verzendkost van de terugzending voorzie je zelf.

STAP 3

Eens we je retourzending ontvangen hebben, zorgen we voor een terugbetaling binnen de 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

In geval van beschadiging van het teruggezonden juweel kan de consument aansprakelijk worden gesteld voor de waardevermindering van het juweel en is deze een schadevergoeding aan Satoya verschuldigd.

We aanvaarden geen teruggave van oorringen, tenzij het om een fabricage fout gaat, voor hygiënische redenen.

Maatwerk kan niet terug gestuurd worden voor een terugbetaling.

Vragen over je teruggave? Contacteer sandra@satoya.be en we helpen je graag verder.

REPARATIE

Onze producten zijn heel delicaat en met zorg gemaakt. Indien er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail naar sandra@satoya.be met je ordernummer en een beschrijving van de fout.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

There is no wishlist item.