Algemene Voorwaarden

Ook de officiële zaken moeten op een website staan. Vind je hier geen antwoord op je vraag, contacteer me dan zeker!

De verkoper

De webwinkel Satoya is gevestigd in België, te 9000 Gent, Gustaaf Callierlaan 48.

Telefoonnummer: +32 479 75 94 25,
e-mail: sandra@satoya.be

Doorheen de website gebruiken we de termen ‘wij’, ‘we’, ‘ons’, ‘onze’ om te verwijzen naar Satoya.

Door onze website te bezoeken en/of iets te kopen van ons, ga je akkoord met de volgende Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden geleden voor alle gebruikers van de website.

Nieuwe opties, producten of toepassingen die worden toegevoegd, zullen ook steeds onder de Algemene Voorwaarden vallen. Je kan de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden op elk moment nakijken op deze pagina. We reserveren het recht op updates en veranderingen toe te passen aan deze Algemene Voorwaarden. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina na te kijken op veranderingen. Het blijvend gebruiken of bezoeken van de website na veranderingen, zal betekenen dat de bezoeker hiermee akkoord gaat. Zo kunnen we fijn samen werken.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Satoya kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post.

Als je uit het Gentse bent, kan je ons altijd contacteren om het pakketje in het atelier af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling

Satoya werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Stripe. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Satoya webshop. Betaling kan gebeuren via creditcard betaling (Visa of Mastercard), via Bancontact/Mister Cash of via online banking (KBC, ING of Dexia).

Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Er kan eveneens worden betaald door middel van een Bancontact of Mister Cash kaart. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Stripe, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Satoya kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.

Je kan bij het betalen ook gebruik maken van uw vertrouwde internet banking formule. Satoya biedt u de kans om onmiddellijk het geld op onze rekening over te maken gebruik makend van KBC, ING of Belfius online banking. Ook deze manier van betalen houdt in dat de betaling onmiddellijk bij ons wordt geregistreerd, waardoor de bestelling eveneens snel kan worden verzonden.

Levering

Satoya probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Satoya kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan Satoya het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (Bpost) kwijtraakt, dan kan Satoya hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

Leveringstermijn

Zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Gaat het over een product dat op voorhand al gemaakt is, dan ontvang je je pakje tussen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van je betaling. Indien het een nog te maken product is, zal de leveringstermijn met jouw besproken worden.
Het pakje wordt door de postbode aan huis gebracht. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus.

Satoya kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost.

Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Satoya de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Reparatie en garantie

De producten van Satoya zijn van goede kwaliteit, maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u producten ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail naar sandra@satoya.be zodat we eerst kunnen bekijken of het om een geldige terugzending gaat.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, volg je de procedure omschreven op https://www.satoya.be/teruggave-en-omruiling/ en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:

Satoya

Gustaaf Callierlaan 48

9000 Gent

Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort. 
 

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij Satoya vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Satoya gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestellingsproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (sandra@satoya.be) zal Satoya je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.